Sponsorer

Vill du också vara med på äventyret och allt som cykellivet, elit idrotten har att erbjuda.

Tveka inte att kontaktakt mig vid intresse och chansen att få vara med på en spännande resa i med och motvind.

Se kontakt info under kontakta mig.

Mina sponsorer:

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, fastighet, industri, verktyg & maskiner samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. 

Tre kotor håller koll på min kropp och hjälper mig att bygga upp den och underhålla den så att den kan prestera när det väl är dags.” Har du tröttnat på att ha ont i rygg, nacke och leder? Tre Kotor erbjuder dig snabb hjälp för att bli av med värken och långsiktig behandling och råd om kost, träning och ergonomi så du slipper ha ont framöver.”

S.Bronk Bygg

LEO Gräv & Last

Tandläkare Per Brattström. 

Tandläkare Per Brattström hjälper mig att hålla mina tänder friska och krya. Hjälper mig att finansiera min elitsatsning.

mixta

Mixta hjälper mig med finansieringen av mitt idrottande vilket gör att jag får möjlighet att satsa full ut på min idrott.

 

Boklundens Konferens & Restaurang. Serverar den godaste maten man kan tänka sig och hjälper allt från konferenser, bröllop, födelsedagsfirande och har även öppet för allmänheten på söndagar. Boklunden ser till att jag får god och näringsrik mat året runt.