Sponsorer

Mina sponsorer:

Viendi IT-konsult AB. Hjälper människor förstå, beskriva och lösa IT-problem inom allt från e-handel till systemintegration. Om du vill få utväxling på IT i din verksamhet så är de din partner. Viendi IT-konsult AB hjälper mig att finansiera de resor jag gör till olika tävlingar/ träningar ute i världen.

Tandläkare Per Brattström. 

Tandläkare Per Brattström hjälper mig att hålla mina tänder friska och krya. Hjälper mig att finansiera min elitsatsning.

 

mixta

Mixta hjälper mig med finansieringen av mitt idrottande vilket gör att jag får möjlighet att satsa full ut på min idrott.

Tre kotor håller koll på min kropp och hjälper mig att bygga upp den och underhålla den så att den kan prestera när det väl är dags.” Har du tröttnat på att ha ont i rygg, nacke och leder? Tre Kotor erbjuder dig snabb hjälp för att bli av med värken och långsiktig behandling och råd om kost, träning och ergonomi så du slipper ha ont framöver.”

El- Expressen   i Lund är ett av de ledande serviceföretagen när det gäller kompletta lösningar för el, tele, data och larm. De har ett brett tekniskt kunnande och ligger i utvecklingens absoluta framkant inom el. Hjälper mig att finansiera mitt idrottande.

Boklunden

Boklundens Konferens & Restaurang. Serverar den godaste maten man kan tänka sig och hjälper allt från konferenser, bröllop, födelsedagsfirande och har även öppet för allmänheten på söndagar. Boklunden ser till att jag får god och näringsrik mat året runt.

The Whole Company.  Matvarumärken som håller en hög standard vad gäller bra och naturlig mat. Där bland ingår varumärken som: Castus, Fredsted mm.. The Whole Company förser mig bland annat med fruktstänger från Castus som jag använder mig av på tävling samt träning och håller mig full av bra och naturlig energi.

Bloms-tryckeri. 

Är tryckeriet som med sina 105-års erfarenhet vet vad de pratar om. De är experter på att ta fram olika sorters folder, vykort,  visitkort och gör även större tryck på skyltar.