PT och Bikefit

Efter att ha idrottat på professionell nivå i 10år så har jag mer och mer börjat hjälpa andra i deras idrottande. Att få ge tillbaka och hjälpa andra bli snabbare, skadefria och hitta glädje till idrotten är otroligt kul samt givande. 

Med 13års erfarenhet internationellt genom cyklingen och efter att ha jobbat mig tillbaka efter skador från och till under dessa åren. Så ser jag vinsten av vad det gör att jobba allsidigt med kroppen för att bli starkare och snabbare. Vilket oftast vi landsvägscyklister i allmänhet inte är super bra på. 

Jag har utbildning inom både Anatomi och Fysiologi, Exersice traning och bikefit. Har även praktiserat en hel del på naprapat-mottagningen och har där igenom ett nära samarbete med naprapat-mottagningen Tre koter och cykel butiken Musette i Malmö. 

Bikefit 

Är ni intresserad av bikefit tjänsterna så hittar ni mer om detta på Musetts hemsida: https://www.musette.se/bikefit/ 

PT

Skulle ni vara intresserade av personlig träning med inriktning för att bli en starkare, gladare och rörligare cyklist. Så är ni hjärtligt välkomna att kontakta mig direkt vi kontakt sidan eller höra av er till antingen tre koter eller musette. 

Ser fram emot att hjälpa er bli smärtfria, snabbare eller bara hitta glädjen i idrott. 

/ Alexandra