Träningsläger i Calpe

Den 3april gick flyget till Alicante tillsammans med Team Crescent D.A.R.E. Resan började med lite förseningar med flyget där flygtiden blev uppskjutet gång på gång och det slutade med 5h försening. Lite seg men då jag hade trevligt sällskap och slapp sitta själv på flygplatsen gjorde det inte så mycket. Blev bara till någon extra kaffe vilket aldrig sitter fel.

Vi anlände sedan vid boendet lite efter åtta på kvällen och fick en god middag av tjejerna som anlänt från norra Sverige. Innan vi gick och la oss så packade vi upp cyklarna för att kunna sova så länge som möjligt innan vi dagen efter skulle ge oss ut på vår första tur.

Dagen efter började med lite lugnare cykling och det var helt underbart att sticka ut i 28graders värme och få cykla i kort kort i sol! Blev en fin första tur följt av mat inhandling för de kommande dagar samt installera sig i huset som vi bodde i.

Tänkte inte berätta i detalj om varje dag då det ungefär ser lika dant ut varje dag under ett träningsläger vilket ju blir lite långrandigt att skriva om. Då det handlar mest om äta, stretch, cykla, handla, mat, stretch. Men vilka två veckor vi fick alltså sol i 13 av 14 dagar och bara en dag med regn men då kom det dock regn för en hel månad med hela 80cm. Annars var det mellan 20-30grader och fina runder med mycket bra sällskap.

Det bästa under lägret och som inte skulle bli någon självklarhet för min del var att jag större delar av lägret fick lov att köra smärtfritt. Vilket är en otroligt stor lättnad att slippa det och kunna utföra den träning som man vill och hoppas.

Så det kanske låter otroligt positivt och nästan för bra! Men för min del var det verkligen så då jag fick chansen att njuta av att cykla igen utan tankar på smärta. Tack alla som deltog på lägret för att ni gjorde denna resa så bra och de som gjorde det möjligt för oss att resa dit!

Avslutar med lite bilder från lägret.

/ Alexandra